Voorwaarden

Algemene voorwaarden Kinderfeestje

Reserveren

Zodra u contact hebt opgenomen met “Voor een dag beroemd” ontvangt u binnen 3 dagen per mail een reserveringsbevestiging. Nadat het ingevulde aanvraagformulier binnen is gekomen bij “Voor een dag beroemd” ontvangt u per email een reserveringsbevestiging. De reservering is pas definitief als op de reserveringsbevestiging akkoord is gegeven door u en daarvan een gemailde bevestiging is ontvangen door “Voor een dag beroemd”. Let op vanaf 6 kinderen, anders hanteren wij een minimaal bedrag voor 6 kinderen.

Betalen

Indien u akkoord gaat met de reservering wordt u een factuur toegestuurd die binnen 7 dagen betaald dient te worden. Op de factuur staan alle benodigde betaalgegevens. Eventueel kan ook ter plaatse met een tikkie of contant worden voldaan.

Indien een van de gasten zich vooraf bij u afmeldt en u dat uiterlijk een week voor het feestje doorgeeft aan “Voor een dag beroemd”, ontvangt u het geld voor de afgemelde gast retour via een credit nota. Latere afmeldingen en afmeldingen op de dag zelf worden niet gecrediteerd.

Indien aangegeven kan eventueel de betaling contant worden voldaan.

Annuleren

Bij annuleren gelden de onderstaande regels:
– Tot 3 weken voor de datum is de annulering kosteloos.
– Tussen 3 weken en 1 week voor de datum betaalt u 50% van de kosten.
– Tussen 1 week en 1 dag van de activiteit betaalt u 75% van de kosten.
Wel is (in overleg) mogelijk het feestje te verplaatsen naar een andere dag. Hier kunnen kosten uit voorvloeien.

Wanneer u een feestje wilt annuleren dat op maat gemaakt is in een nieuw thema op uw eigen voorstel worden te allen tijde 75% van de kosten in rekening gebracht.

“Voor een dag beroemd” behoudt zich het recht de boeking af te zeggen in geval van ziekte, economische omstandigheden of overlijden van familie of dierbare. Toch zullen wij er alles aan doen vervanging te vinden zodat uw feestje gewoon door kan gaan. In het uiterste geval kan het feestje, indien vooraf betaald, kosteloos (met eventueel een korting) verplaatsten naar een andere dag.

Verplichte aanwezigheid

Bij een feestje van “Voor een dag beroemd” is het verplicht dat minimaal één ouder of verzorger gedurende het gehele feestje aanwezig is.

Aansprakelijkheid

“Voor een dag beroemd” is niet aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit deelname aan activiteiten of gebruik van producten van “Voor een dag beroemd”. Ouders/verzorgers blijven te allen tijde verantwoordelijk.

Foto’s

Wij zetten foto’s van de feestjes op de site, zodat onze bezoekers een indruk kunnen krijgen van de feestjes die wij verzorgen. Indien u dit niet wilt kunt u dit kenbaar maken dan halen wij ze er zo spoedig mogelijk weer af. De foto’s die wij maken zijn uitsluitend voor ons eigen gebruik voor de site en ter promotie. Het is geen vastlegging van het feestje. Wij zullen nooit namen noemen van kinderen bij de foto’s.