MEIDENFEEST

Binnenkort iets te vieren? Vier een leuk meidenfeest en kom zingen bij Delkant Studio in Kerkdriel! In onze professionele studio ga samen met je vriendinnen jouw eigen nummers opnemen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus en coach voor het zingen! Voel jezelf voor een middag een heuse popster inclusief fotoshoot foto met link naar de nummers.

Het meidenfeest is inclusief:

  • 3 uur in de studio
  • 3 tot 4 nummers naar eigen keuze
  • Chips, frisdrank en champagne (zonder alcohol)
  • Fotosessie
  • Na afloop iedereen een eigen foto met link naar de nummers
  • Gekke & glimmende accessoires
  • Frites in de studio of op locatie

Optioneel kun je kiezen voor een professioneel visagiste die jullie helemaal als tip-top eruit laat zien! Stuur een mailtje voor meer informatie of zet het bij de opmerkingen als je reserveert.

PROGRAMMA MEIDENFEEST

Wanneer je binnen komt in de studio krijg je eerst een drankje en wordt er uitgelegd wat we precies gaan doen in de studio. Je krijgt een rondleiding door de studio en we nemen de nummers door samen met de tekst. Wanneer je een eigen tekst wil gaan zingen over een nummer geven we als tip mee om hier thuis al meer aan de slag te gaan zodat de tekst al geschreven is als we gaan opnemen.

Voor dat we gaan zingen in de studio wordt er eerst een professionele foto gemaakt van jou en al je vriendinnen in de studio. In onze studio staat een grote kist met allemaal gekke & glimmende accessoires die je nodig hebt om eruit te zien als een echte popster!

Als je je drinken op hebt gaan we de studio in om in te zingen. Met een paar zanginstructies van onze technicus heb je geen angst meer om voor de microfoon te zingen en zing je binnen de kortste keren de sterren van de hemel. De tekst laten we voorbij komen via een computer dus maak je geen zorgen dat je tekst niet meer weet.

Eenmaal alle nummer ingezongen gaat de geluidstechnicus aan de slag om de opname zo mooi mogelijk te maken. Wanneer het mixen klaar is maken wij een speciale inlog op de site waar alle nummers op gedownload kunnen worden! Dit proces duurt ongeveer 20 á 30 minuten. Tijdens dit mixen mag er natuurlijk meegeluisterd worden en ga je lekker frites eten in de studio of bij de friettent om de hoek. Bij het einde je feest krijgt iedereen mooie afdruk van de foto met de inlogcode voor de site.

MUZIEKKEUZE VAN JE MEIDENFEEST

Je kiest je eigen nummers uit die je wil inzingen met je vriendinnen tijdens het meidenfeest, dit kan in elke taal zijn en elk soort muziekgenre. Voor dat jullie naar de studio komen willen wij wel graag weten welke nummers er ingezongen gaan worden zodat wij deze klaar kunnen zetten. Graag willen wij dit twee weken van te voren weten. Klik hier voor een overzicht van de populairste nummers van het meidenfeest! Op het internet kun je ook nog veel nummers vinden die erg leuk zijn om in te zingen:

Wij kunnen veel extra’s leveren tijdens het superfeest, neem hiervoor gerust contact op, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een leuke workshop drummen. Ook is het mogelijk om extra foto’s te kopen (voor je vriendje misschien?) à €5 per stuk.